maanantai 17. marraskuuta 2014

Uusi alku

Heipsan!

Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut niin paljon, että nyt on pakko vaan nollata ja aloittaa alusta. :)

Nimeni on Elisa, olen 17-vuotias helsinkiläinen opiskelija ja koiraharrastaja. Koiraharrastuksen lisäksi olen mukana Fallkullan kotieläintilan toiminnassa. Toivon pääseväni keväällä iltalukioon opiskelemaan saadakseni hieman lisää miettimisaikaa ja jotain tekemistä päivisin. Jätin juuri normaalilukion kesken ja nyt on sitten edessä kevään yhteishaku tai vaihtoehtoisesti työnhaku ensi syksynä. Saa nyt nähdä, mihin elämä kuljettaa. :)

Suurin osa ajastani kuluu siis koirien parissa. Kesällä 2011 saimme ensimmäisen shelttimme, Lilon ja nyt elokuun alussa meille kotiutui minun ikioma shelttipoika Norris. Lilon kanssa ollaan harrasteltu lähinnä mätsäreitä ja näyttelyitä, kotitokoilua ja muuten vaan temppuilua. Viime perjantaina Norris täytti 6kk, pienen kanssa ei olla vielä paljon ehditty tekemään, peruskäytöstavat alkavat olla jotakuinkin hallussa ja näyttelykuviot ovat vielä kovassa treenissä. Molemmsta koirista löytyy lisäinfoa niiden omilta sivuilta. 

Blogi tulee sisältämään suurimmaksi osaksi koira- & eläinpainotteista asiaa, joskus väliin saattaa livahtaa muutama sana omasta ei-koiriin-liittyvästä elämästäni ja opiskelusta. 

Meidät löytää instagramista nimellä elisamariew_


Seems you're the only one who knows what it's like to be me 
Someone to face the day with, make it through all the rest with
- The Rembrandts, "I'll be there for you"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti