tiistai 18. marraskuuta 2014

Sairaslomalaisen paluu

Tänään on herätty aikaisin ja torkutettu piiitkään kunnes tajusin varttia yli yhdeksän että olin sopinut Saimin ja Nopan kanssa treffit kymmeneksi. Siitä sitten pikavauhtia vaatteet päälle ja koirat hihnoihin. Oli kyllä mahtava lenkki, löytyi ihan uusi, hieno metsäreitti ihan tästä läheltä! Sinne vaan Norriksen motoriikkaa kehittämään, tuntuu että se on vähän ikäisiään jäljessä tuon tassu-episodin vuoksi.

Tosiaan lokakuun alussa Norris repi kyntensä lenkillä niin pahasti, että se jouduttiin poistamaan kokonaan. Lsäksi Norrikselle tuli pari päivää kynnen poiston jälkeen rajuja vatsaoireita saadusta kipulääkkeestä ja tämän takia juostiin taas eläinlääkärissä. Nyt vasta viime viikolla olen uskaltanut jättää tossun pois ja alkaa taas lenkkeilemään kunnolla ja koirakavereiden kanssa. En sitten tiedä olinko ylivarovainen, mutten halunnut ottaa riskiä, että vielä hennolle kynnenalulle sattuisi jotain. Norris myös laihtui jonkin verran tämän puolentoista kuukauden sairasloman aikana, ja nyt meillä onkin siis käynnissä tehoprojekti Norriksen kunnon kohottamiseksi. Tärkeintä on nyt saada vähän painoa ja pyöreyttä takaisin ja samalla kehittää tuota liikkumista, juurikin metsälenkeillä ja muuten vaihtelevassa maastossa.

Minulle vinkattiin tasapainotyynyn kanssa tehtävistä harjoituksista ja dobopallon ostamista olen myös miettinyt. Lilo on aina ollut suhteellisen ketterä ja liikkunut vaivattomasti, mutta on senkin lihaskunnossa parantamisen varaa. 

Aamulenkin jälkeen koirat kuukahtivat suorilta jaloilta unten maille ja sain rauhassa valmistautua iltapäivän vertsikokoukseen ja siinä sivussa tuijotella Frendejä Netflixistä. Lilolla piti olla aika verikokeisiin mutta se siirtyi huomiselle. Käytiin ennen lähtöä tekemässä pieni palloriehumislenkki koirapuistoon, heitin Lilon vielä kotiin ja lähdin Norriksen kanssa bussilla Fallkullaan. Pieni mies oli aivan huippu, ei tehnyt reilun kahden tunnin aikana mitään sisälle vaikka mattoja oli joka huoneessa! Norris pääsi myös viihdyttämään 4H-kerholaisia jotka saapuivat paikalle vähän ennen kokouksen loppua. On se vaan niin hieno! <3


Norppa tässä vielä vääräkorvaisena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti