lauantai 26. syyskuuta 2015

Tarkenee


Kesäkaverit meni ja muutti sitten saman katon alle. Tosiaan, perjantaina oli muuttopäivä ja nyt on sitten lauantai juostu ympäri kaupunkia, oltu ja ihmetelty ja tutkittu uusia lenkkeilymaastoja. Minnekkään kauaspois emme ole lähteneet, ihan Helsingissä vielä toistaiseksi pysytellään. Lilo tosiaan jäi äidille kotikotiin, mutta tulee varmasti hengailemaan täällä usein ja kulkee mukana näyttely- ja metsälenkkireissuilla.

Poitsut tulee hyvin toimeen, mikä jo kesällä todettiin, mitä nyt vähän on vielä pallo hukassa uudessa paikassa itse kullakin. Me ihmisetkin tullaan luultavasti ihan hyvin toimeen, ollaan jo sentäs viisi vuotta toisemme tunnettu. Miten toivoisinkaan että kaikilla olisi yhtä ihana paras ystävä kuin minulla ♥

Kuukauden päästä pitäisi olla autokin pihassa seisomassa ja ehkä ennen sitä vielä korttikin taskussa että päästään liikkeelle. Seinäjoki KV on seuraavana tähtäimessä, sinne lähdetään tyttöjengillä, Norpanpoikanen pääsee kotikotiin lomailemaan. Ensi viikonloppuna on kaikkea jännää tiedossa, mm. luonnetestituristeilua (minulle) ja tupatarkastus (Lilolta Norpalle).

Hullua, mutta samalla niin ihanaa. Elämä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti