sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaasa KV

Taas on ehtinyt tapahtua vaikka mitä sen jälkeen kun viimeksi kirjoittelin tänne blogiin! Vaasan reissu takana, vaikka me nyt käytiinkin se H hakemassa, ei reissusta jäänyt yhtään paha maku suuhun. Norris käyttäytyi paaaaljon paremmin kuin Turussa, ehkä kasvattajan läsnäololla oli meihin molempiin rauhoittava vaikutus. ;) Viikko sitten sunnuntaina käytiin Lilon kanssa mätsärissä pyörimässä JH-kehässä kakkosiksi, Norris ansaitsi äänekkäällä esiintymisellään tuloksen SIN ei sij. Pistetään väsymyksen ja ekan ulkomätsärin piikkiin. Tai oltiin me joskus ihan pikkupikkupentuna viime syksynä ulkona, mutta sen jälkeen kaikki näyttelyt/mätsärit ovat olleet hallissa. Laskeskelin just että ehditään noin neljään mätsäriin ennen erkkariviikonloppua, saa nähdä miten meidän käy... En kyllä kauheeasti H:ta enempää odota, mutta jos käytös saataisiin vähän paremmalle mallille, olisin oikein happy. :)





Kyllä siitä vielä nätti tulee <3 Tuomari selitti vielä ennen kehästä poistumistamme ihan suoraan että "at the moment he doesn't have a body", mikä on kyllä ihan totta. Tuo on vieläkin hieman laihassa kunnossa ja tarvitsee paljon aikaa valmistuakseen.

Tuomari: Carin Åkesson, SWE
"För stor hane. Kilformat huvud. Litet runda ljusa ögon. Litet brett placerade öron. Utmärkt överlinje. I dag är han mycket utvecklad i kroppen. God skuldervinklar. Tillräckliga vinklar bak. Rör sig med bra steglängd. Allt för trångt framifrån." JUN-H

Tosiaan oon ilmoittanut Norriksen tuonne erkkariin plus sitä edeltävään ryhmänäyttelyyn. Saa nähdä lähdetäänkö muualle tässä kesän aikana ollenkaan, voi olla että meidän näyttelyaktiivisuus jää mätsäreihin ja treenailuun. Toki voisi jotain loppukesän näyttelya harkita, mutta lähinnä meidän näyttelyrundi jatkuu loppuvuodesta/ensi vuonna. Lilo mun tekisis mieli jonnekkin ilmoittaa, mutta voi olla että se sterkataan vielä ennen seuraavia juoksuja. Vielä jonain päivänä se tulee vielä kehässä käymään, vaikka sitten veteraanina vasta.






Lilo sai poseerata vielä vähän mätsärin päätyttyä, tuuli toi aika mielenkiintoisen efektin tuohon turkkiin... Lilossa ei oo juuri muuta vikaa kuin tuo surkea turkki, muuten siitä on tullu ihan nätti <3 Viimeisessä kuvassa Lilon uusi rakkaus, hiirivinku, jollaisia toin tuliaisina Vaasasta oikein kolme kappaletta! Lilo on ihan in love :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti