maanantai 30. maaliskuuta 2015

Turku KV

Pitkästä aikaa taas maltan pysähtyä tänne blogin puolelle. Maaliskuun näyttelyt on näytelty, tosin niitä tulikin nyt kahden sijasta käytyä vain yhdessä, kun mahavaivat yllättivät Lahtea edeltävänä iltana. Turun reissu onnistui paremmin kuin hyvin, äänekkäästä esiitymisestä huolimatta olen erittäin tyytyväinen Norppaeläimeen. Nyt on edessä kaksi viikkoa tehokasta treeniä ja sitten lähdetään Vaasaan jossa nähdään taas kasvattajaakin pitkästä aikaa!

Tosiaan Turkuun lähdettiin perjantaina, paras ystävä Heidi oli ihana ja lähti mukaan apukäsiksi! N rauhoittui junassa lattialle nukkumaan ja heräili vain kurkkimaan olisiko ruokakärryssä hänellekkin jotain syötävää :) Perillä hämmästeltiin kun ei meinannut roskiksia löytyä keskustasta ollenkaan, matkalla juna-asemalta hotellille tuli yksi roskis vastaan. Iltapäivä meni syödessä, joen varrella lenkkeillessä ja telkkaria tuijottaessa. Norpalla meinasi tulla vähän tylsää kun leikkikaveri puuttui, mutta pitkän lenkin jälkeen pikkukoiraa väsytti sen verran että se käpertyi pian kerälle sängyn päälle tuhisemaan. Aamulla ei olisi millään huvittanut lähteä yhtään mihinkään, Norriskin oli sitä mieltä että joko lähdetään ilman kurapukua tai sitten ei lähdetä ollenkaan. Sitkeästi taaperretiin bussipysäkille ja helposti päästiinkin perille Messukeskukseen, ihan turhaan jännäsin että osataanko hypätä oikeaan bussiin. 

Norris pisti ihan ranttaliksi näyttelypaikalla, ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta herran läsnäolo. Toki tämä oli ensimmäinen iso näyttely, eikä jännityksestä tärisevä omistaja varmaan auttanut asiaa kovinkaan paljon... Suhteellisen kunnialla selvittiin kehään ja kehästä pois, liikkeestä ei tahdo vielä tulla mitään, mutta pöydällä antoi tuomarin tutkia oikein nätisti! Tarkalta brittituomarilta EH, täysin koirannäköisellä arvostelulla, oon oikein tyytyväinen!

Tuomari: John Carten, GBR
"Head and neck OK, light in bone and body. Correct in overall shape. OK in movement. Needs to mature!" JUN-EH

© Sari Sainio

© Sirpa Saari

© Sirpa Saari

© Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti