tiistai 13. tammikuuta 2015

Tehokasta

onnistumisprossa ja osumatarkkuus
melko lailla huntissa ja energia tarttuu

Vuosi alkoi meillä oikeinkin tehokkaasti. Vietettiin tammikuun ensimmäinen viikonloppu Marialla tässä kaupungin toisella puolella, mm. kiivettiin vuorelle, treenattiin agilityä ja mätsäröitiin kaukana kotoa. :)

2.1. Astetta fiksumpi porukka ei olisi ehkä lähtenyt kello kuusi aamulla tihkusateessa ja pimeässä kiipeämään Vuosaaren huipulle, mutta onneksi meidän mukana ei ollut ketään astetta fiksumpaa. ;) Oli kyllä tämän reissun jälkeen sekä koirat että ihmiset ihan puhki, me taidettiin vaan maata koko loppupäivä.

3.1. Aamulla käytiin Lohjalla katselemassa kolmosluokan agikisoja ja illalla lähdettiin Sporttikoirahallille treenaamaan. Lilo on jo selvästi saanut homman idean selville, tosin meidän pitää ottaa joku tehoputkikuuri, enhän mä pysy tuon perässä mitenkään jos pitää jokaisen putken suulla käydä näyttämässä että tuonne. Norris tutustui hieman putkeen ja sinne se sujahti, jopa monta kertaa! Olin oikein iloisesti yllättynyt. Targetille palkkausta harjoiteltiin myös, Lilon olen joskus aikoja sitten opettanut käteen kiinni, siitähän nämä irtoamisongelmatkin nyt johtuu. Kaiken kaikkiaan oikein kiva treeni kuitenkin, Norris saa myös jatkossa tulla mukaan, oli sen verran lupaavan oloinen. ;)



4.1. Aamulla käännettiin nokat kohti Kangasalaa ja Taidogasta. Mätsärissä esitin itse koko nelikon, ja saikin siinä ketyt ja kepot olla vauhdilla jo seuraavaa koiraa laittamassa, hieman kiire tuli. Jäi kuitenkin kaikista tosi positiivinen fiilis! Päivän The Koira oli Mindy, neiti esiintyi kuin olisi kokenutkin kehäkettuilija ja kipusi sijalle PUN3. Norrikselle myös PUN, nauhakehässä ei enää sijoitusta. Lilolle PUN-, Bambille SIN-. Norriksen kanssa pitäisi käydä kyllä hiomassa noita liikkeitä jossain näyttelytreeneissä, sen verran kauheeta katseltavaa oli jälkikäteen videolta... Onneksi se seisoo tosi hienosti, takakorkeuskin on mun mielestä jo aikalailla hävinnyt.

Sellainen tehoviikonloppu meillä. :D Ja yksi tavoitekin tuli täytettyä, Norriksen ailitykokeilu. On mulla vaan hieno pieni mies. ♥

2 kommenttia:

  1. tsiisus miten iso poika norris jo on :D!! ja jee, agilityä :D!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kasvanu kyllä tosi nopee! Tai sit musta vaan tuntuu siltä... :D

      Poista